PRINT TEKST

Chili, kong Arne?

16-12-07 af Stephan
Undergenre: Børnehistorie

Her er begyndelsen til en børnehistorie, jeg er ikke er blevet færdig med.
  I et bestemt land, som ingen rigtig kender, boede der for temmelig længe siden en konge. Kongen havde et meget flot navn, som det hører sig til for konger, men ingen kan idag huske, hvad han hed, og så er det vel egentlig ligegyldigt, hvor flot det var. Lad os bare kalde ham Kong Arne.

  Kong Arne var en meget stor mand - større end de fleste. Det var nemmere at være en stor mand dengang, end det er idag, for folk var ret små. Faktisk var de voksne dengang ligeså små, som børn er nu. Og børn var så små, at man slet ikke ville kunne få øje på dem idag.

  Der var også en nar. Narren var en rigtig nar. Altså, han var i grunden
  flink nok - de fleste kunne godt lide ham, selvom han var en nar. Det var også heldigt nok, for hans arbejde var netop at få andre til at kunne lide ham. Og hvis de syntes han var en nar, kunne de bare hugge hovedet af ham. Det kunne man dengang.

  Feedback

   
  24-01-08 17:09:37
  af Ms. Karlton
  Test
   
  16-12-07 21:43:00
  af Ms. Karlton
  Skøn titel! Jeg er helt enig med Signe, du skal skrive den færdig - den har også en god tone til genren. Sådan en lille smule Rune T. Kidde-agtig ;)
   
  16-12-07 21:19:53
  af Signe Elisabeth
  God fængende titel, og en spændende indledning. Jeg synes at du skal skrive den færdig, det fortjener historien. Mvh. Signe Elisabeth
   

  Giv feedback

  Du skal være logget ind for at give feedback.