PRINT TEKST

Bogen

22-07-15 af Minsen
Undergenre: filosofisk tekst


  Hvert menneske på denne planet har en historie, en lang fortælling der er delt op i flere kapitler. Et kapitel om deres fortid og hvad de har gennemgået, et kapitel om deres drømme og forventninger, et kapitel om hvad de vil opnå og sidst men ikke mindst, kapitlet om hvad de vil huskes for. Et menneskes liv er som en helt speciel bog.
  En bog har en start en handling og en slutning og hver gang man vender en ny side, sker der nye ting, nogle gange er der mange mørke sider, men hvis man vender nok sider kommer man på et eller andet tidspunkt til en lys side, og det er netop derfor at man ikke skal give op i de hårde og mørke tider, for hvis man gør det, kommer man ikke til at opnå de lyser tider og ens livshistorie ender på en mørk side.

  På en bog er der en forside og en bagside. Forsiden kan betragtes som en slags facade og bagsiden kan betragtes som den person du virkelig er. Men imellem forsiden og bagsiden er der en handling, som kan betragtes som de følelser man har men måske ikke altid viser. 

  For vært skridt man tager, skal man træffe et valg, og når valget er truffet kan du ikke tage skridtet tilbage. Du kan ikke ændre din fortid, men du kan ændre din fremtid. For hver dag der går, bliver der skrevet nye linjer ind i din historie som ikke kan viskes væk. Du skal selv søgere for at du træffer de rigtige valg og de rigtige beslutninger.

  Du har din helt specielle historie, så sørg for at træffe de rette valg. Og døm ikke en bog på omslaget, du kender ikke personens historie.  

  Feedback

   

  Giv feedback

  Du skal være logget ind for at give feedback.